Simón Planells aposta a FITUR per donar continuïtat al model de canvi a Sant Antoni

Simón Planells aposta a FITUR per donar continuïtat al model de canvi a Sant Antoni
24 gen. 2019

Simón Planells, el ja oficial candidat del PSOE a l’alcaldia de Sant Antoni, ha destacat durant la seva visita a la Fira Internacional del Turisme (FITUR) l’aposta decidida dels socialistes en la transformació del model turístic de la badia de Portmany i la necessitat de donar continuïtat, a partir de maig de 2019, als projectes iniciats aquesta legislatura per l’equip de govern municipal que encapçala l’alcalde Pep Tur ‘Cires’.

Planells, que està aprofitant la seva estada a FITUR per atendre les diferents presentacions en què Sant Antoni és protagonista, ha assegurat que el municipi “ha iniciat un canvi cap a un model turístic alternatiu que no es basa en la borratxera i el descontrol”, destacant que el principal nucli turístic d’Eivissa “val més que això” i que “hem de deixar de banda els problemes que tant han danyat a la convivència entre vesins i turistes”. A més, el candidat socialista no ha dubtat a posar en valor el projecte de la badia de Portmany, “un projecte que permetrà realçar i embellir aquesta zona sense incidir negativament en el medi ambient, gràcies a una inversió prevista de més de 20 milions d’euros”, ha assegurat.

Però aquest canvi de model, “només serà possible si hi ha un impuls també per part del sector privat”, ha matisat el candidat socialista que, al mateix temps, considera que “en els últims anys hem vist grans esforços per part dels empresaris del municipi. Les inversions en millores hoteleres, la millora de la gastronomia i les activitats dinàmiques que s’han organitzat permeten que Sant Antoni torni a ser un poble d’orgull”.

Coincidint amb la fira internacional de Fitur, Simón Planells està valorant la potencialitat promocional de l’ajuntament de Sant Antoni amb la mirada posada en futures edicions i en què “l’esport ha d’estar directament relacionat amb la nostra promoció, per les seves aigües, els seus camins i l’extensió del municipi, que fan de Sant Antoni un lloc únic per a organitzar multitud de proves”.

En definitiva, segons el candidat, “Sant Antoni ha de tornar a ressaltar els seus actius de més valor afegit: la seva badia, les seves platges, les seves tradicions i el camp. Per a això, si el proper 26 de maig la majoria de la població dóna suport la meva candidatura, els ciutadans de Sant Antoni podran comptar amb la col·laboració plena del consistori en el canvi de model turístic”.

Madrid 24 de gener de 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *