Armengol: “Som l’únic partit que pot garantir que el progrés, el retorn de drets, i el creixement econòmic a Balears”

Armengol: “Som l’únic partit que pot garantir que el progrés, el retorn de drets, i el creixement econòmic a Balears”
30 gen. 2019

La secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha conduït les darreres jornades parlamentàries d’aquesta legislatura i ha recordat la feina feta aquests quatre anys en què el PSIB-PSOE ha liderat un Govern d’esquerres. “Hem dit adéu a les retallades dels drets dels ciutadans i de la imposició, la crispació i la resignació característiques del Govern de Bauzá, un Govern en què Company també va col·laborar activament”, ha destacat.

En aquest sentit, Armengol ha remarcat també que durant aquests quatre anys “hem recuperat polítiques d’habitatge públic, hem recuperat professors i professionals sanitaris i hem millorat salaris. La conclusió és clara: la situació que vivim avui, a principis de 2019, és molt millor que la que vivíem a principi de legislatura”, ha remarcat.

Respecte de les lleis aprovades, la presidenta ha destacat les tramitades en favor de la igualtat i dels drets LGTBI, com també les normes que avencen en la preservació dels recursos naturals, entre les quals destaquen les de residus, de sostenibilitat de Formentera, d’ampliació d’es Trenc o la futura llei del canvi climàtic, que s’aprovarà en el darrer període parlamentari.

“Hem estat capaços de pensar en el present però també en el mig i llarg termini, perquè no hi ha res més socialista que pensar en les generacions que vendran després. Tirar endavant iniciatives legislatives com les d’ahir -en referència a la Llei de Residus i la Llei de Formentera- ens col·loquen en l’avantguarda europea”, ha explicat Armengol.

Respecte de la tasca realitzada, la presidenta ha recordat “la feina rigorosa del Govern de les Illes Balears i del Grup Parlamentari Socialista”, que ha cercat sempre escoltar la societat per tal d’arribar al màxim consens possible. “Hem canviat les coses a millor també per als nostres joves, com lluitar contra la precarietat laboral, baixar les taxes universitàries o crear la Facultat de Medicina. I tot això ho hem fet des del rigor econòmic per fer possible més despesa pública i més inversió que mai a les nostres illes”.

El PSIB tanca aquestes jornades parlamentàries “orgullós de la feina feta i sabent que queda molt de treball per fer”, però també “que som el partit que pot garantir que la línia de progrés, de retorn de drets, de millora i de creixement econòmic per als ciutadans de les Illes Balears continuï”, ha dit la presidenta Francina Armengol.

En aquesta campanya electoral Armengol ha insistit en la necessitat d’explicar què s’ha fet des de les Institucions, però també que farem en la pròxima legislatura. “Treballarem el projecte de futur amb els ciutadans de les Illes Balears en la pròxima Conferència Política”, que donarà el sus en els pròxims dies.

Palma, 30 de gener del 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *