El nombre de contenidors de residus a la ciutat d’Eivissa augmenta en un 21% des de l’inici de la legislatura

El nombre de contenidors de residus a la ciutat d’Eivissa augmenta en un 21% des de l’inici de la legislatura
30 gen. 2019

L’Ajuntament d’Eivissa ha augmentat la instal·lació i renovació de nous contenidors de residus, soterrats i en superfície, en un 21% en els darrers tres anys i mig. Així se n’han renovat 18 contenidors soterrats al barri de La Marina, s’han renovat i instal·lat 20 contenidors soterrats al Port d’Eivissa, i 30 nous contenidors soterrats a l’avinguda d’Espanya.

Igualment, s’han instal·lat 1.066 contenidors en superfície en diferents llocs de la ciutat. D’aquests 401 són de restes orgàniques, 220 per a envasos, 220 per a paper i cartró i 225 de vidre, el que suposa un 21% més de contenidors respecte a l’anterior legislatura. La unificació de totes les fraccions en illes ha facilitat l’augment del reciclatge a la ciutat.

La darrera actuació posada en marxa en aquest sentit per la regidoria de Medi Ambient és la instal·lació de nous contenidors al carrer Pere Francès. Aquesta reordenació inclou l’eliminació dels contenidors soterrats i la instal·lació de tres illes amb contenidors en superfície per a totes les fraccions de residus.

L’empresa Valoriza realitza les obres que consisteixen en l’extracció dels contenidors soterrats que, degut als terrenys inundables en els quals es troben, causaven moltes dificultats en la utilització als usuaris.

Aquestes obres suposaran l’ampliació d’algunes de les voreres del carrer, la millora dels espais de càrregues i descàrregues i la posada a disposició del veïnat de les illes completes de reciclatge.

Eivissa, 30 de gener de 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *