El PP d’Eivissa reconeix la seua disposició a pactar amb partits d’ultradreta masclista que volen retallar la protecció a les dones

El PP d’Eivissa reconeix la seua disposició a pactar amb partits d’ultradreta masclista que volen retallar la protecció a les dones
31 gen. 2019

El PP del Consell d’Eivissa i dels ajuntaments d’Eivissa, Santa Eulària des Riu i Sant Josep de sa Talaia s’ha negat avui als respectius plens a donar suport a la moció del PSOE que proposava aïllar els partits d’ultradreta que neguen la violència masclista. Vist el resultat de les votacions als diferents plens, des de la FSE-PSOE volem alertar del perill que les institucions d’Eivissa quedin en mans d’extremistes que pretenen retallar les polítiques de prevenció i protecció de les dones i que neguen la pitjor xacra que pateix la nostra societat, com és la violència masclista.

Amb aquesta decisió, el PP d’Eivissa ha mostrat avui públicament i explícitament la seua decisió de mantenir la porta oberta a pactes amb partits que pretenen suprimir la protecció a les dones. Confirmen també la debilitat i escassa convicció dels seus dirigents, com Vicent Marí, José Vicente Marí Bosó, Carmen Ferrer i Javier Marí, respecte als resultats en les pròximes eleccions del mes de maig, i que hauran de pactar amb la ultradreta si aspiren a governar.

Lamentablement, el PP d’Eivissa avui ha aplanat el terreny a possibles pactes amb la ultradreta masclista que poden ser nefastos per a la ciutadania de la nostra illa, trencant a més la unitat política en la lluita contra la violència masclista, com per desgràcia ja ha passat a Andalusia.

Vistos els resultats de les votacions d’avui als diferents plens, la FSE-PSOE anuncia que redoblarà esforços per aturar a Eivissa l’amenaça de la dreta i la ultradreta, que estan preparant-se per pactar a la nostra illa i tirar per enterra polítiques tan importants com és la lluita contra la violència masclista.

Eivissa, 31 de gener de 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *