Vicent Torres: “L’habitatge i la mobilitat seran els eixos del PSOE d’Eivissa fins al 2023”

Vicent Torres: “L’habitatge i la mobilitat seran els eixos del PSOE d’Eivissa fins al 2023”
03 febr. 2019

El president del Consell d’Eivissa i candidat socialista a la reelecció, Vicent Torres, ha afirmat que “l’habitatge i la mobilitat seran els eixos de la política del PSOE d’Eivissa fins al 2023”. En un acte amb les tres candidates socialistes als consells insulars de Mallorca, Menorca i Formentera, Torres ha dit que “tenim l’objectiu de guanyar les eleccions del 26 de maig, perquè el nostre pròxim horitzó és el d’Eivissa 2023”.

Amb el lema “Decidim el futur”, l’acte forma part de la Conferència Política del PSIB-PSOE i ha tengut lloc a l’auditori de la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma, amb els candidats insulars, el senador i expresident de Balears Francesc Antich, i l‘actual presidenta i candidata a la reelecció, Francina Armengol, qui ha tancat les intervencions.

Torres ha explicat que “hem de seguir transformant Eivissa cap a un futur millor: protegint el medi ambient i lluitant contra la contaminació, apostant per un model de mobilitat modern i avançat, i amb polítiques d’habitatge que donin resposta a ses necessitats de la nostra illa”.

Vicent Torres també ha afirmat que el PSOE seguirà apostant “per un model turístic i econòmic sostenible, que generi activitat durant més mesos de l’any, sense caure en la trampa de la massificació i del descontrol, a la qual sempre ens acaba abocant la dreta quan governa”.

En matèria d’habitatge, Torres ha recordat la lluita contra el lloguer turístic irregular, que s’ha iniciat amb el seu mandat, i ha explicat que “actualment tenim en marxa projectes per un total de més 200 habitatges en quatre promocions diferents, que hem iniciat de zero, gràcies a la col·laboració entre l’Ibavi, l’Ajuntament d’Eivissa i el Consell Insular”.

La política d’habitatge “és ara mateix una prioritat dels Socialistes d’Eivissa. I serà un dels eixos de la nostra acció de govern del 2019 al 2023, juntament amb el transport públic.”

Vicent Torres ha destacat “la mesura pionera a Espanya”, com és la gratuïtat del transport per als menors de 18 anys. “Hi ha més de 9.000 menors d’Eivissa que ja disposen de sa targeta T-Jove, pràcticament tots els jóvens d’institut la tenen”. També s’ha referit a altres mesures, com la recuperació de la gratuïtat del transport a jubilats i pensionistes, “que l’anterior Consell va eliminar, justament en els pitjors moments de la crisi”.

Torres ha explicat que amb la nova concessió de transport públic “hem previst un increment de serveis del 56%, la integració del transport regular i l’escolar, i la millora de la qualitat dels vehicles i dels sistemes d’informació”.

Segons ha dit, “hem demostrat que el PSOE aposta per un model de mobilitat en favor d’Eivissa, i a partir de maig hem de completar la feina fins al 2023”, juntament amb la millora de la xarxa viària.

“Desenvoluparem nous projectes de millora de les carreteres, que s’ajustin a les necessitats de mobilitat, de seguretat i a la realitat del nostre territori”, com s’ha vist “amb la posada en marxa d’actuacions com el desdoblament de Ca na Negreta i nova variant de Jesús, que només ho podem assegurar els Socialistes”, ha dit Torres.

Eivissa, 2 de febrer de 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *