El PP torna a excloure el PSOE dels actes d’inauguració del parc i les noves pistes esportives de Santa Eulària

El PP torna a excloure el PSOE dels actes d’inauguració del parc i les noves pistes esportives de Santa Eulària
14 febr. 2019

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Santa Eulària, Vicent Torres ‘Benet’ s’ha mostrat “molt sorprés” per les notícies publicades ahir, dia gran de les festes del poble, als mitjans de l’illa en les quals s’informava de la inauguració del nou parc i les pistes esportives de la zona de l’Hotel Tres Torres.

Tot i qualificar-les de “bones notícies” i d’haver recolzat l’actuació, el Grup Municipal Socialista no va rebre cap comunicació de l’esperada inauguració, “ni cap mena d’invitació per participar en l’acte previst”.

Es tracta, recalca ‘Benet’, d’una mostra més de “la prepotència i l’obscurantisme” del qual ha fet gala el Partit Popular durant tota la legislatura.

En aquest sentit, el portaveu socialista ha recordat el menyspreu d’un govern municipal que només compta amb un 50% dels regidors al consistori. “Menysprear el 50% restant de la ciutadania d’un territori suposa una irresponsabilitat que només s’explica des del clientelisme d’un partit polític que gestiona amb una perspectiva quasi medieval”.

El portaveu socialista ha aprofitat també per a recordar que la constant manca d’informació i transparència s’ha traduït en situacions “tan esperpèntiques” com la de passar una “llista” des de l’Ajuntament a la promotora de les futures VPO de Puig d’en Valls per la futura adjudicació de pisos o la constant “ocultació” de les actes dels plens, només entregades prèvia denúncia pública.

“Governar pel 100% de la ciutadania d’un municipi és l’ABC d’una gestió democràtica i garantista”, ha conclòs ‘Benet’.

Santa Eulària des Riu, 13 de febrer del 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *