La FSE-PSOE recull les propostes de la societat per “donar respostes a les necessitats de la gent”

La FSE-PSOE recull les propostes de la societat per “donar respostes a les necessitats de la gent”
21 febr. 2019

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) ha posat en marxa una sèrie de reunions amb representants de les diferents entitats, col·lectius i associacions de l’illa amb l’objectiu de debatre i escoltar les aportacions dels agents socials “perquè siguin tingudes en compte a la Conferència Política del PSIB-PSOE”, des d’on sortirà l’aposta programàtica de la formació per als propers anys.

D’aquesta manera, ha tingut lloc a la nova seu electoral de la FSE-PSOE una primera trobada amb una trentena de representants de la comunitat educativa d’Eivissa on els assistents han compartit i traslladat les seves inquietuds i necessitats, que han de servir per configurar el document programàtic que inclogui els objectius que plantegen els socialistes en aquesta matèria.

El coordinador d’aquestes trobades i secretari d’Educació, Cultura, Idees, Programes i Mitjans de la FSE, Enric Casanova, ha defensat que el PSOE, mitjançant aquestes accions, aposta per decidir de manera participativa “com volem que sigui el nostre futur” i, en aquest sentit, “poder fer el millor programa electoral que doni resposta a aquestes inquietuds i necessitats que ens acosten els diferents col·lectius”.

Casanova ha valorat molt positivament el resultat de la trobada i ha assegurat que la implicació dels socialistes en aquestes accions “va més enllà de la nostra ideologia”, ja que tenen com a objectiu “incloure allò que un ampli àmbit de la societat ens està reclamant. Volem compartir amb totes i tots els plantejaments per, a partir d’aquí, donar solució als problemes que planteja la nostra societat”, ha assegurat.

A aquesta primera reunió es succeiran altres trobades setmanals emmarcades sota el lema ‘Decidim el futur’. En les mateixes, s’abordaran les principals qüestions que vertebren la nostra societat i que passen, a més de l’educació, per la immigració, la sostenibilitat, el treball, la cultura, l’esport o la joventut.

Eivissa, 21 de febrer de 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *