Pep Torres ‘Peret’: “Sant Joan necessita rompre amb anys de governs del PP per ser un municipi del segle XXI”

Pep Torres ‘Peret’: “Sant Joan necessita rompre amb anys de governs del PP per ser un municipi del segle XXI”
27 febr. 2019

Pep Torres ‘Peret’ ja és oficialment precandidat a l’alcaldia de Sant Joan de Labritja per a les eleccions municipals del 26 de maig. Així ho ha ratificat l’assemblea de l’Agrupació Socialista d’aquest municipi, que, d’aquesta forma, li torna a donar el seu suport per encapçalar la llista dels candidats per al nou projecte de cara a la propera legislatura. Suport que igualment li ha traslladat el president i candidat al Consell d’Eivissa, Vicent Torres, “per assolir els objectius socialistes de Sant Joan” a partir de les pròximes eleccions.

Pep ‘Peret’ ha estat encapçalant aquesta legislatura l’oposició al govern del PP de l’actual alcalde Antoni Marí ‘Carraca’ i estarà acompanyat, entre d’altres, per la també regidora socialista Carmen Roig, l’independent Paco Moreno, María Marí o Sonia Planells.

L’aspirant a l’alcaldia ha assegurat que “Sant Joan necessita un canvi, després de anys de governs municipals del PP, per ser un municipi del segle XXI” i hi ha agraït a l’agrupació la seva confiança, i el seu compromís per “fer un equip combinant gent jove i gent amb experiència que ens dugui a ampliar la representació socialista a l’Ajuntament, sense descartar una victòria que faciliti aquest canvi”.

Després de confirmar-se la seua precandidatura, Pep ‘Peret’ ha fet balanç de les accions realitzades pels socialistes al llarg de la present legislatura i ha donat a conèixer els eixos bàsics del seu projecte polític, on destaca l’aposta per posar en marxa polítiques socials que posin l’accent en la gent gran, la família i els joves, “augmentant els recursos destinats a la dependència” i amb accions que permetin conciliar la vida laboral i familiar, “creant un menjador unificat, ampliant els horaris de l’escoleta municipal i recuperant l’escoleta de Portinatx”. Pel que fa als joves, aquestes polítiques socials hauran de facilitar la recerca d’habitatges en règim de lloguer “perquè no hagin de marxar del nostre municipi”.

Tampoc han faltat propostes en matèria de medi ambient amb una aposta decidida per les energies renovables i per la recuperació d’espais com cala d’en Serra “on volem culminar les gestions amb els propietaris per retornar-lo al seu estat natural”.

Finalment, el precandidat socialista ha fet referència a la necessitat de completar els pròxims anys la municipalització de les xarxes de distribució i abastiment d’aigua, “perquè l’aigua procedent de les dessaladores arribi a tots els nuclis de població i, així, aconseguir que els aigüers del subsòl es puguin recuperar del sobre consum que s’ha fet durant les darreres dècades a causa de la gran demanda de la indústria turística i la falta de control sobre els hotelers”.

Sant Joan de Labritja, 27 de febrer del 2019

Share