La FSE participa massivament en la vaga i les mobilitzacions amb motiu del 8M

La FSE participa massivament en la vaga i les mobilitzacions amb motiu del 8M
08 març 2019

Militants i simpatitzants de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) han secundat la vaga programada pels sindicats majoritaris amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona i han participat en la multitudinària manifestació que ha recorregut els principals carrers de la ciutat d’Eivissa per reivindicar els drets de les dones, l’erradicació de la violència de gènere i la igualtat real entre gèneres.

La comitiva socialista ha estat encapçalada pel secretari general de la FSE-PSOE i president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, que ha estat acompanyat per la secretària d’organització dels socialistes eivissencs, Patricia Abascal, la secretària d’Igualtat, Aída Alcaraz, així com diferents càrrecs polítics socialistes a les diferents institucions insulars i autonòmiques, a més de la diputada en el Congrés, Sofía Hernanz. Vicent Torres ha assenyalat que el 8 de març és un dia imprescindible per demostrar el nostre compromís amb la igualtat entre homes i dones i per acabar amb la violència de gènere”.

Aída Alcaraz, per la seua banda, ha destacat que “més enllà de les conviccions polítiques de cadascú” la societat civil d’Eivissa ha visibilitzat “que el feminisme real és imparable i totalment necessari per fer realitat la plena convivència i l’equiparació efectiva dels drets de les dones”.

A més, Patricia Abascal, ha qualificat la jornada d'”històrica”, un fet que “ens reafirma en la necessitat de no fer marxa enrere pel que fa als drets de les dones i la lluita per la igualtat. Tot el contrari, hem de seguir treballant per avançar en la conscienciació i reivindicació sobre la necessitat que les dones participin en igualtat en tots els espais de la societat”, ha conclòs.

Eivissa, 8 de març de 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *