El PSOE proposa crear una residència i un centre de dia per a persones majors a Sant Josep

26 març 2019

Des de l’agrupació municipal socialista de Sant Josep considerem que durant la pròxima legislatura s’ha de seguir fent una aposta important en Benestar Social, amb iniciatives que contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones. Així, els i les socialistes proposarem al programa electoral per a les pròximes eleccions municipals la creació d’un centre de dia i d’una residència per a persones majors dins Sant Josep, atesa l’alta demanda d’aquests serveis que hi ha entre la població i la manca d’infraestructures d’aquestes característiques al municipi.

L’actual alcalde i candidat a la reelecció, Josep Marí Ribas, Agustinet,  va reunir-se ahir vam vesins i vesines de Sant Josep, en una trobada en la qual van participar-hi diferents membres de la candidatura. Marí Ribas va explicar que, durant aquesta legislatura, des de l’equip de govern de l’Ajuntament ja s’han realitzat algunes gestions amb el Govern de les Illes Balears per tal d’impulsar la creació d’aquestes dues infraestructures tan necessàries. El Consistori disposa de dos terrenys a on es podrien ubicar la residència i el centre de dia: vora el centre de salut o en una finca ubicada darrera la pizzeria es Verger, que un vesí del municipi va deixar en herència a l’Ajuntament i al Consell d’Eivissa. Aquesta proposta va ser molt ben acollida per a les persones que van assistir a la reunió.

Un altre dels punts que els socialistes portarem al nostre programa electoral és la cessió del campet de Mossenya -darrera l’església- per a la creació d’una plaça pública que es converteixi en un espai de reunió i a on es puguin realitzar activitats per a totes les edats. Aquesta proposta parteix del programa de participació ciutadana Àgora, que ha permès una major implicació de la població en la presa de decisions i plantejaments per millorar el municipi. L’equip de govern de l’Ajuntament ja ha realitzat durant aquesta legislatura algunes gestions amb responsables de l’Església, que veuen amb bons ulls la proposta.

Finalment, a la reunió d’ahir es van recollir propostes dels i les vesines i es va parlar també d’altres temes d’urbanisme – l’aprovació inicial del Pla de Protecció Especial de l’Entorn de l’Església és una prioritat-, de mobilitat, de benestar social i d’infància i joventut.

Sant Josep de sa Talaia, 26 de març de 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *