L’Assemblea de Santa Eulària ratifica llista per les eleccions de maig amb l’objectiu d’acabar amb 40 anys de PP

L’Assemblea de Santa Eulària ratifica llista per les eleccions de maig amb l’objectiu d’acabar amb 40 anys de PP
26 març 2019

L’assemblea de Santa Eulària va donar el suport ahir a la llista dels candidats i candidates que acompanyaran a Vicent Torres “Benet” en la seva candidatura a l’alcaldia del municipi.
Un total de 21 persones conformen la llista aprovada per concórrer al proper procés electoral que Vicent Torres “Benet” ha definit com a “il·lusionant” perquè confia que, per primera vegada, condueixi al PSOE de Santa Eulària a governar el municipi.

L’objectiu del nou equip és aconseguir “acabar amb els 40 anys de govern del PP a Santa Eulària i començar un període d’alternança imprescindible per la higiene democràtica del municipi”.
En aquest sentit i, tal com ha destacat el candidat del PSOE a l’alcaldia de Santa Eulària, en la llista l’acompanyen tant persones de nova incorporació com altres amb experiència a la gestió del govern del municipi.

Una novetat important és la nova incorporació a l’equip, com a número 7, del conegut karateka, Pedro Román Ferrer.

Com a noves incorporacions també destaquen algunes persones que ocuparan llocs de sortida, com la número 2; María Antonia Navarro García. El número 4 l’ocuparà una altra dona, Beatriz Fernández Olmos, una persona molt activa dins del món dels sindicats. També s’incorpora la professora, Rita Planells Ferrer.
D’altra banda continuen els actuals regidors, José Luis Pardo, Alan Ripoll Ribas i Fina Marí Guash.

Santa Eulària des Riu, 26 de març del 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *