El PSOE denuncia que Pablo Casado perjudica la imatge turística d’Eivissa, parlant d’una turismofòbia que no existeix a la nostra illa

El PSOE denuncia que Pablo Casado perjudica la imatge turística d’Eivissa, parlant d’una turismofòbia que no existeix a la nostra illa
10 abr. 2019
La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) lamenta que el president del PP, Pablo Casado, hagi vengut a Eivissa a perjudicar la imatge turística de la nostra illa, parlant d’una suposada turismofòbia que no existeix. Amb aquestes paraules totalment fora de lloc, només aconsegueix traslladar a l’exterior una imatge d’Eivissa que no es correspon amb la realitat. O és que vol que els nostres visitants i la ciutadania espanyola en general pensi que a Eivissa hi ha un rebuig de la població al turisme? És una llàstima que Eivissa no s’hagi salvat de les sortides de to, mentides i exageracions tan habituals en el líder del PP.

Eivissa s’ha caracteritzat sempre per la seua hospitalitat i obertura al turisme. És una illa on es generen llocs de feina i progressa gràcies al desenvolupament d’una indústria turística que és referent. Parlar de turismofòbia a Eivissa és un insult als milers de ciutadans i ciutadanes, treballadors i treballadores i empreses de la nostra illa, que ens hem esforçat per aixecar aquesta indústria acollint com millor hem sabut a milions de turistes.

La FSE-PSOE exigeix al PP eivissenc que rectifiqui al seu líder, que no permeti que Pablo Casado torni a perjudicar la nostra imatge i que, si mai torna a la nostra illa, que no sigui per dir barbaritats com aquesta.

Impost turístic
La FSE-PSOE també vol manifestar la seua sorpresa perquè Pablo Casado hagi promès la derogació de l’Impost del Turisme Sostenible, quan aquest és competència del Govern de les Illes Balear i no del Govern de l’Estat. És molt preocupant que una persona que aspira a presidir Espanya es comprometi a una mesura que ni tan sols pot complir.

A més, per si el PP d’Eivissa no li ha explicat, la FSE recorda que durant els tres últims anys, coincidint amb la posada en marxa de l’Impost del Turisme Sostenible, la nostra illa ha registrat màxims històrics quant a l’arribada de turistes: Segons les dades de Frontur per a les Pitiüses, 3.061.896 turistes en 2016, 3.239.028 en 2017 i 3.200.445 en 2018.

L’Impost del Turisme Sostenible és una mesura que no ha restat turistes a la nostra illa, ja que està plenament acceptat pel viatger i s’aplica a les principals destinacions turístiques del món, i reverteix molt positivament en el territori. Abans de parlar, el PP d’Eivissa hauria d’haver explicat a Pablo Casado que la reforma del passeig de ses Figueretes, l’Escola d’Hoteleria al Campus de sa Coma, el projecte de recuperació de la badia de Portmany, el dipòsit d’aigua de la dessaladora de Santa Eulària per subministrar a la població o la nova depuradora de Portinatx, entre molts altres projectes, són possibles gràcies a aquest impost.

Pedro Sánchez a Eivissa
Enfront de la campanya per veure qui la diu més grossa entre les dretes, el PSOE ofereix la confiança d’un president com Pedro Sánchez, qui visitarà la nostra illa el pròxim dimecres 17 d’abril. Pedro Sánchez ha tornat a situar les necessitats de les persones, la defensa de la igualtat i dels drets dels treballadors i de les treballadores, i les polítiques de sostenibilitat mediambiental en el centre de l’acció política del nostre país.

Les candidates socialistes d’Eivissa, Sofía Hernanz al Congrés, i Patricia Abascal al Senat, inicien demà a partir de la mitjanit la campanya electoral a les eleccions generals, que el PSOE centrarà justament a donar a conèixer les propostes en positiu, sense entrar en la campanya de desqualificacions i sobreactuacions que està fent el Partit Popular.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *