El PSOE arranca la campanya electoral “amb les millors propostes per al futur d’Espanya, d’Eivissa i de Formentera”

El PSOE arranca la campanya electoral “amb les millors propostes per al futur d’Espanya, d’Eivissa i de Formentera”
12 abr. 2019

Les candidates Socialistes al Congrés i al Senat, Sofía Hernanz i Patricia Abascal, han iniciat la campanya electoral per a les pròximes eleccions del 28 d’abril “amb tota la força, la il·lusió i el convenciment de tenir el millor programa i les millors propostes per al futur d’Espanya, d’Eivissa i de Formentera”.

Les candidates eivissenques del PSOE han participat en la tradicional aferrada de cartells electorals al passeig Vara de Rey d’Eivissa. Amb aquest acte simbòlic les candidates han donat per començada la campanya fent una crida a la mobilització del vot progressista per superar a les dretes, “en una de les eleccions més importants des de la restauració de la democràcia al nostre país”.

La candidata al Congrés per Eivissa i Formentera, Sofía Hernanz, s’ha referit al fet que el proper 28 d’abril els i les ciutadanes de les nostres illes i de la resta de l’Estat “ens hi juguem molt i que només Pedro Sánchez pot garantir els drets, les llibertats i les oportunitats a tots i a totes, perquè som l’únic partit amb un projecte de futur clar, rigorós, participat, ambiciós, valent i definit”.

Segons Hernanz l’alternativa al projecte socialista “és una dreta sense lideratge, desnortada, que recula cada proposta que fa i que l’únic que posa damunt la taula és el confrontament i la crispació”.

Per la seva banda, la candidata socialista al Senat, Patricia Abascal, ha destacat la importància del projecte que lidera Pedro Sánchez, “també per al futur de les nostres illes”. Un projecte amb unes propostes “que són fruit de molta feina, debat, participació i escolta activa amb la gent, i que dóna resposta als principals reptes de futur que tenim, com l’habitatge, l’educació, la sanitat o el medi ambient”.

Davant d’això, els partits de la dreta espanyola es presenten “amb propostes que són un atac directe a la llibertat de les persones, perquè volen que l’educació que han de donar als nostres fills, la ubicació d’un centre de salut, d’un hospital o de les nostres residències es decideixi des de Madrid”, ha assegurat Patricia Abascal.

Per tant, les candidates socialistes d’Eivissa i Formentera es presenten com “l’única alternativa possible per continuar amb el progrés, l’estabilitat, el retorn de drets, la millora dels serveis públics, el creixement econòmic i la redistribució de la riquesa”.

Eivissa, 11 d’abril de 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *