El PSOE proposa la creació de dos nous parcs infantils a Cala de Bou

16 abr. 2019

Representants de la candidatura del PSOE a l’Ajuntament de Sant Josep s’han reunit aquesta setmana amb vesins i vesines de Cala de Bou per tal de recollir les seues inquietuds i propostes de cara a la pròxima legislatura i avançar alguns dels projectes socialistes per a aquest barri. La creació de dos nous parcs infantils, la posada en marxa d’una programació cultural continuada a l’Auditori de Caló de s’Oli -actualment en construcció- i la creació del nou passeig litoral són alguns dels projectes que els socialistes volem dur a terme a aquesta zona del municipi.
L’alcalde i candidat a la reelecció, Josep Marí Ribas, va presidir la trobada, acompanyat d’altres membres de la candidatura. Marí Ribas va defensar que és necessari seguir fent molt feina a Cala de Bou, tot tenint en compte les reivindicacions de la ciudadania. Així, un dels punts estrella del programa socialista serà la creació de dos nous parcs infantils a terrenys propietat de l’Ajuntament. Un d’ells és entre els carrers Rioja i Lugo i, l’altre, vora la deixalleria.
Durant la reunió es van repassar també altres projectes claus en la transformació del barri: la construcció de l’escola de ses Planes -les obres s’iniciaran en les pròximes setmanes- l’ampliació del Centre Metge i la creació del passeig litoral a tota la badia.
Aquesta reunió va ser també un espai perquè els vesis i vesines fecin arribar les seues reclamacions i propostes. Més zones d’aparcament i més controlades i la millora de carrers i de l’enjardinament van ser algunes de les principals peticions de la ciudadania.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *