El PSOE proposa crear un centre cultural a Sant Jordi i ampliar la biblioteca i les oficines municipals

El PSOE proposa crear un centre cultural a Sant Jordi i ampliar la biblioteca i les oficines municipals
20 abr. 2019

El suport i la promoció de la cultura serà un dels aspectes claus del programa electoral amb què el PSOE concorrerà a les eleccions a l’Ajuntament de Sant Josep. Així es va anunciar ahir en una reunió amb els vesins i vesines de Sant Jordi, en la que van participar-hi l’alcalde i candidat a la reelecció, Josep Marí Ribas, Agustinet, i diversos membres de la llista. Així, Agustinet va anunciar que una de les propostes que farem els socialistes per Sant Jordi es la creació d’un centre cultural, inspirat en el model de Can Jeroni, que amb tant èxit està funcionant a Sant Josep. Marí Ribas va voler destacar que la situació econòmica a l’Ajuntament és molt bona, pel que és perfectament viable adquirir terrenys o un immoble per construir aquests instal.lacions. A més a més, els socialistes també volem que durant la pròxima legislatura es faci una ampliació de la biblioteca i de les oficines municipals.

A la reunió d’ahir es va destacar l’important creixement que ha experimentat el municipi en els darrers anys, pel que és essencial seguir creixent en serveis per a la ciutadania. Les millores en la mobilitat, urbanisme i en instal.lacions esportives són altres dels aspectes que els socialistes inclourem en el programa electoral. També es planteja seguir fent una aposta forta en Benestar Social, treballant en programes de dinamització per a la joventut i les persones majors, i seguint amb els programes pioners de suport escolar.

Per part de la ciutadania es van rebre també propostes molt interessants, com la implementació d’un procés participatiu per a reformar la plaça de l’Església, una possible ampliació del poliesportiu de Can Guerxo, alguns canvis en la mobilitat per a millorar també la seguretat, la cessió de terrenys per a construir Habitatges de Protecció Oficial o un pla d’embelliment de Platja d’en Bossa.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *