El PSOE de Santa Eulària felicita al Consell i al Govern per resoldre el problema dels llots de la depuradora

El grup municipal del PSOE a Santa Eulària des Riu vol felicitar públicament al Consell d’Eivissa i al Govern de les Illes Balears per resoldre el problema dels llots de la depuradora, heretat de la incompetència dels anteriors governs del PP. La mesura d’emergència de retirar els llots i traslladar-los a la península demostra el compromís dels governs progressistes de Vicent Torres i Francina Armengol de trobar solucions allà on el PP només va deixar problemes.

El PSOE de Santa Eulària recorda que els quatre anys de paràlisi d’inversions dels anteriors governs del PP (de Vicent Serra al Consell i Bauzá al Govern) va portar la depuradora a una situació límit. Ni es va iniciar la planta de tractament de residus de Ca na Putxa ni es va iniciar l’ampliació de la depuradora, a part que no varen donar a les estacions de depuració el manteniment que els corresponia.

Els socialistes també lamenten l’actitud de l’alcalde, Vicent Marí, que va estar callat els anteriors quatre anys, sense reclamar res, sent còmplice d’un problema que anava creixent dia a dia. La realitat, per molt que l’alcalde ara vulgui sortir a figurar, és que el problema de la depuradora l’han hagut de resoldre els governs progressistes, com tants altres problemes que afecten el nostre municipi i amb la complicitat de Vicent Marí no varen fer més que créixer durant els quatre anys anteriors del PP, com la falta d’aigua o el col·lapse de la carretera.

Santa Eulària des Riu, 07 de juny de 2016