El PSOE exigeix ​​l’asfaltat de “tots els carrers” de Puig d’en Valls

El grup socialista a l’Ajuntament de Santa Eulària exigirà en el pròxim ple l’equip de govern municipal que procedeixi amb caràcter d’urgència a l’asfaltat de “tots els carrers de Puig d’en Valls” donat el perill que suposa per a conductors i vianants el seu estat actual.

En la moció presentada en aquest sentit, el PSOE denuncia la falta d’atenció que pateix aquest important nucli de població, “que segueix sense disposar de voreres adequades i on en molts carrers els pals de la línia telefònica o elèctrica dificulta la mobilitat de les persones”, per aixòla necessitat de posar en marxa un pla per soterrar aquestes esteses.

Així mateix, les recents obres de la xarxa de sanejament “han deixat molts carrers amb sots i forats que dificulten el trànsit dels vehicles, a més del perill que suposa per a vianants, ciclistes i motoristes”. Com a exemples, els socialistes citen el tram de la carretera vella de Sant Mateu a l’altura del supermercat Suma; l’avinguda principal anomenada carrer Vicent Marí Mayans; carrer Ponent o el carrer Torrent, que, per la seva proximitat al mateix torrent, en alguns trams “hauria de comptar amb una barana de protecció per garantir la seguretat de les persones, especialment dels nens”.

Millores en s’Argamassa

Igualment els socialistes demanaran que s’asfalti el tram de l’avinguda de s’Argamassa que dóna accés a la platja de Cala Pada, ja que és una zona turística que presenta una estat deficient i en “on no s’ha fet cap actuació important” a tot i la mala imatge que ve oferint als turistes i residents.

En aquest sentit el PSOE recorda les restes d’obra que s’acumulen al costat de diversos establiments turístics que recentment han realitzat obres. Per això es demanarà a l’equip de govern municipal que insti els propietaris dels terrenys perquè procedeixin a la neteja dels mateixos. La mateixa situació afecta la zona pròxima al litoral.

Finalment els socialistes adverteixen de la necessitat d’establir també en aquesta zona “un pla de millora per al proper hivern, que contempli l’adequació de vials, enllumenat públic, mobiliari urbà i jardineria”.

Santa Eulària, 24 juny de 2016