El PSOE denuncia que Vicent Marí “ha perdut l’interès per Santa Eulària”, ja que pareix que “se’n vol anar a Madrid a continuar la seua carrera política”

“Vicent Marí representa un projecte esgotat, incapaç d’aportar res de nou i, el més greu de tot, que té paralitzat el municipi”. Així de contundent ha estat el portaveu del grup del PSOE a Santa Eulària des Riu, Vicent Torres ‘Benet’. Després d’un any de govern municipal “hem vist clarament, amb la seua actitud passiva amb els projectes que havia de posar en marxa, i amb la seu actitud de menyspreu i mal humor cap als altres regidors, que ell ja passa de l’ajuntament, perquè segurament està pensant en altres coses”, ha criticat el portaveu socialista.

Entre d’altres, ‘Benet’ ha citat la paràlisi de projectes com el de treure el trànsit del centre de Sant Carles i habilitar-lo per a vianants, el de centre juvenil a la casa que va comprar a Jesús la corporació amb els sous de la venda d’un solar a cap Martinet, l’estació d’autobusos de Santa Eulària, el cobriment de les pistes esportives de Puig d’en Valls o la reforma de la carretera de Es Canar. També ha criticat que “hi ha barris i pobles de primera i barris i pobles de segona, amb moltes totalment abandonades i que no té en compte per a res”.

“Pareix i moltes persones ho diuen que Vicent Marí està pensant en donar un salt al Consell Insular, d’aquí a tres anys, però també hi ha molts que pensam que no. Veient les poques ganes que posa en treballar a l’Ajuntament i el preocupat que està sobre la formació del govern a Madrid, pareix que Vicent Marí se’n vol anar a Madrid a continuar la seua carrera política”, ha afirmat el portaveu.

Vicent ‘Benet’ també li ha fet un advertiment: “Els Socialistes li deim molt clarament que és lliure i legítim que aspiri a ser director general, secretari d’estat, ministre o president del govern d’Espanya, el que vulgui, però el que ha de tenir clar és que mentre sigui alcalde de Santa Eulària des Riu ha de treballar amb totes les ganes pel seu municipi”.

El portaveu socialista ha afirmat que durant l’últim any Vicent Marí “només s’ha dedicat a governar de cara a la galeria, amb iniciatives com la platja sense fums, que s’ha passat tot l’hivern promocionant però que continua sent una platja com qualsevol altra, on la gent fuma i fa el que el vol”.

El grup municipal socialista critica també que Vicent Marí, “per dissimular tota aquesta paràlisi, s’ha dedicat a donar les culpes als altres, a fer victimisme. Excuses per tapar la seua pròpia incapacitat i la seua falta de ganes de tirar endavant aquest municipi”.

Vicent Torres ha posat diversos exemples: “Durant els 4 anys que el PP va governar tant al Consell com al Govern Balear, els seus propis companys de partit no li varen fer cap cas i molts projectes d’aquest municipi és varen quedar totalment paralitzats, com són la reforma del Col.legi Sant Ciriac, la depuradora, la dessaladora o la carretera de Santa Eulària. Ara un any desprès com governa un altre color polític tant al Consell com al Govern, és quan li han entrat les presses a Vicent Marí”.

El portaveu socialista ha dit que “si Vicent Marí està cansat de l’Ajuntament, si no té ganes de seguir, no en té cap obligació. Que ho deixi. Ho pot deixar demà mateix. És millor que passi el bastó de comandament a un altre dels seus regidors que no que continuï ell amb aquesta desgana que ha demostrat durant tot aquest any”.

120 iniciatives del PSOE en favor del municipi de Santa Eulària

Els regidors socialistes també han fet balanç de la seua activitat com a principal grup de l’oposició a l’Ajuntament, destacant que estan a disposició de tots els vesins i vesines del municipi que tenguin peticions, suggeriments o vulguin col·laborar per treballar per un canvi a Santa Eulària.

Durant aquest primer any de mandat, els regidors Vicent Torres ‘Benet’, Fina Marí ‘Suldat’, Ramon Roca, Carmen Villena i José Luis Pardo han presentant un total de 120 iniciatives a els plens celebrats en aquest Ajuntament, repartits en 45 mocions o propostes i 75 preguntes, precs o sol·licituds, de les mocions 19 d’elles han estat denegades per l’equip de Govern.

Des del grup municipal del PSOE han treballat en diferents aspectes com la denúncia de diverses infraccions urbanístiques, seguiment exhaustiu dels problemes derivats de la depuradora de Santa Eulària i la consulta de diversos expedients o adjudicació de les diferents concessions o convenis que s’han realitzat, com la de l’aparcament subterrani.

Des de l’oposició també han denunciat “la manca de respecte” que en nombroses ocasions han mostrat durant els plens per part de la bancada del Partit Popular, així com la falta d’informació i nombroses traves que posen a la hora de treballar, com és ja habitual de passades legislatures també el retard del lliurament de les actes de les juntes de govern, material indispensable per poder dur a terme el treball d’oposició i poder fiscalitzar el que realitza l’equip de govern, o que en ocasions acudeixen a les comissions sense la documentació que s’hi ha de tractar, incomplint el Reglament.

Tot i així i malgrat totes aquestes traves, el grup s’ha compromès a seguir treballant per i per al bé de tots i totes els ciutadans i ciutadanes d’aquest municipi.