Eivissa posa en marxa la campanya ‘És fantàstic dir NO al plàstic’

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse Garcia, juntament amb la Jordi Salewsky, de l’associació Amics de la Terra i responsables de la PIMEEF i de l’escola d’Arts i Oficis d’Eivissa, han presentat la campanya ‘És fantàstic dir NO al plàstic’ coincidint amb la celebració del Dia Internacional sense bosses de plàstic.

La campanya, que es perllongarà al llarg del mes de juliol, té per objectiu fer visible el gran problema que suposa l’ús de les bosses de plàstic en el medi ambient i conscienciar a la ciutadania per tal que utilitzi bosses de tela i evitar l’ús del plàstic el més possible.

La campanya consisteix a convidar a la ciutadania a què participin en un concurs, en el que hi col·laboren deu establiments de la ciutat i vàries parades del Mercat Nou. Aquelles persones que utilitzin altres mitjans per fer la compra, alternatius al plàstic, podran participar en el concurs que el que els premis són dos cistells d’Ecofeixes, un sopar al restaurant Can Alfredo i un cistell amb productes ecològics per la llar.

La regidora de Medi Ambient, Montse García, ha animat a la ciutadania a participar en aquesta campanya “perquè amb petits gests com fer la compra amb borses de tela o senallons i comprant productes frescs s’evitarà que moltes d’aquestes bosses de plàstic d’un sol ús acabin a la mar”.

D’altra banda, des de l’Ajuntament d’Eivissa s’han fet 1.000 borses ecològiques de tela de cotó natural i de producció ètica que es repartiran durant el mes de juliol entre els establiments, paradetes col·laboradores i la campanya d’informació que realitzarà Amics de la Terra.

Eivissa, 3 de juliol de 2018