Sant Antoni obre un nou aparcament dissuasori

Sant Antoni compta amb un nou aparcament dissuasori a l’avinguda Dr. Fleming. Aquest pàrquing, amb capacitat per a un centenar de vehicles, se situa al solar situat al costat de la fira.

Els regidors de Mobilitat i Obres, Joan Torres i Juan Costa, han presentat diferents actuacions que s’han dut a terme en aquesta avinguda, on no existia cap espai de càrrega i descàrrega tot i l’existència de nombrosos establiments turístics, per la qual cosa s’han habilitat quatre.

A més, s’han senyalitzat dues noves parades d’autobús davant de l’hotel Palmyra i davant de l’hotel ses Savines per facilitar l’ús del transport públic per part de turistes i residents. D’altra banda, s’ha habilitat un nou pas de vianants a l’alçada del torrent des Regueró.

Sant Antoni de Portmany, 13 de juliol de 2018