Sant Antoni contracta 13 aturats per reforçar els serveis municipals

Des del 13 de juliol de 2018 i durant sis mesos, l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany compta amb 8 treballadores i treballadors aturats de llarga durada per reforçar diferents serveis municipals. Aquests operaris s’incorporen mitjançant els projectes ‘Nou oportunitats’ i ‘Sant Antoni net II’. També es té prevista la contractació de cinc noves treballadores i treballadors per al projecte ‘Nou oportunitats’, a partir del mes de gener de 2019.

Les 8 persones treballadores s’han repartit en dos brigades. La primera, formada per quatre persones, treballarà en tasques de manteniment tant a la via pública com en edificis i instal·lacions municipals, reforçant la feina de la brigada d’Obres del Ajuntament de Sant Antoni de Portmany.

La segona brigada la formen 4 dones que realitzaran tasques de reforç dels serveis de neteja municipals durant aquests 6 mesos en les instal·lacions municipals on resulti necessari com escoles, sales d’exposicions, oficines municipals, etc.

Les contractacions es realitzen dins el marc d’una convocatòria de subvencions per la realització del PROGRAMA SOIB VISIBLES 2018, finançat amb fons del SOIB finançat pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. Aquesta convocatòria de subvencions per a entitats locals finança projectes de millora de l’ocupabilitat de treballadores i treballadors desocupats de llarga durada majors de 35 anys.

El grup de treballadors contractat rebrà una formació relacionada amb el lloc de feina, per tal de facilitar la seva posterior inserció al món laboral i unes sessions d’orientació per part del SOIB.

Sant Antoni de Portmany, 18 de juliol de 2018