Joventuts Socialistes d’Eivissa recull jugarois per als 150 boixos del programa solidari de Creu Roja

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa (JSEi) han entregat avui a Creu Roja els jugarois obtenguts durant la campanya solidària de recollida amb motiu d’aquestes festes. Un any més les JSEi col·laboren amb el programa “Jugarois educatius” de Creu Roja, que arribarà a un total de 150 boixos i boixes d’Eivissa.

La secretària general de les JSEi, Azahara Peña, i Òscar Tristán, secretari d’Organització, han entregat els jugarois a la coordinadora insular de Creu Roja, Mary Castaño, qui ha agraït la solidaritat de totes les persones que hi han col·laborat.

“Des de les JSEi mantenim el nostre compromís anual, perquè sabem que aquest gest de solidaritat fa feliç a moltes famílies necessitades. Creu Roja necessita tota l’ajuda de la societat eivissenca, per tal que cap persona se senti exclosa durant les festes per raons econòmiques”, ha explicat Azahara Peña.

Des de Creu Roja han explicat que els mesos d’hivern “són els més complicats a Eivissa”, fins que no s’atraquen la temporada turística i es comencen a formalitzar els contractes de treball de temporada. Especialment pel preu de l’habitatge, que deixa moltíssimes famílies sense capacitat de fer front a despeses de menjar, roba o els mateixos jugarois dels seus boixos i boixes.

Les JSEi han recollit jugarois per a totes les edats i de tota classe, com pilotes, puzles, pintures, jocs, cotxes o peluixos. Tot el material és complement nou, com han explicat els representants de les Joventuts Socialistes.

Creu Roja farà el lliurament dels jugarois recollits durant la campanya aquest dissabte 21 de desembre.